TOKAT / TURHAL - Kat Şehit Yalçın Öztürk Ortaokulu

May

Matematik Her Yerde Projesi kapsamında yapılan yarışmalarda okulumuz öğrencileri dereceye girerek madalya kazandılar. Öğrencimiz Selin ÖZSEVEN 3. ve 4. sınıflar arasında balonla giden araba yarışmasında ilçe 3' sü olurken; Aysima ÇİTAK ise 1. ve 2. sınıflar arası balonla giden araba yarışmasında ilçe 3. sü olmuştur.

Nis

Fen Bilimleri öğretmenimiz Eda NASIRLIEL  ve anasınıfı öğretmenimiz Esra GÖKTAŞ'ın yardım ve katkılarıyla anasınıfı öğrencilerimiz yanardağ deneyi yaptılar. Öğrencilerimizin merak ve keşif duygularını geliştirmek için Yanardağ deneyini yaptık. Kullandığımız malzemeler: Karbonat,gıda boyası,sirke ve bulaşık deterjanı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. TBMM 'nin açılışının 104. yılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin düzenlediği etkinlikler ve gösterilerle kutlandı.

Ara

Turhal Jandarma Trafikte Görevli Komutanlarımızca Öğrencilerimize Trafik eğitimi Verildi.  Ayrıca komutanlarımız kariyer günleri kapsamında mesleklerini öğrencilerimize tanıttılar.

Ara

Velilerimizi ve öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek hem velilerimizin istek ve taleplerini dinliyoruz hem de öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarısı için gerekli okul- aile -öğrenci işbirliğini sağlamaya çalışıyoruz.

Ara

2023/2024 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okulumuzun durumu görüşüldü. Velilerimiz sorun ve taleplerini ilettiler. Daha sonra da yeni yönetim kurulu belirlendi.

Yeni yönetim kurulunda Hacer TEKİN Okul Aile Birliği Başkanı, Rasim ÖZSEVEN Başkan Yardımcısı, Yasemin MERAL Sekreter ve Yunus EREN Muhasip Üye olarak seçildi.

Kas

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programı coşkuyla kutlandı. Okul Aile Birliği Başkanı Hacer TEKİN ve Okul Aile Birliği Muhasip Üyesi Rasim Özsevenin de katkı ve sürprizleriyle kutlanan programda öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle öğretmenler gününü coşkuyla kutladılar.

Kas

Okulumuzda yapılan denemelerde başarılı olan öğrencilere okulumuzla protokol imzalayan Ahmet KOÇ adlı hayırsever tarafından verilen hediyeleri taktim ettik.