TOKAT / TURHAL - Kat Şehit Yalçın Öztürk Ortaokulu

Ekm

Kat Şehit Yalçın Öztürk İlkokulu – Ortaokulu Müdürü Süleyman Şahin, Tokat’tan Tokat Hürsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü gazeteci Fatih Kılıç’ı hem ürettikleri sülünlerin doğaya bırakılma etkinliğine hem de öğrencilere Kariyer Günleri sohbetine davet etti. Davete icabet eden gazeteci Fatih Kılıç, Cumhuriyetin 100. Yılı’nda Doğaya 100 Sülün hedefiyle yürütülen projede yetiştirilen sülünlerin doğaya bırakılmasına şahitlik etti.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyet Konulu Resim Sergimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TAŞTAN'ın ve Şube Müdürü Aziz DURGUN'un teşrifleriyle açıldı. Öğrencilerimizin gösterileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TAŞTAN' ın konuşmasından sonra resim sergisi açılışı yapıldı.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin çizimlerinden oluşan resim sergimizde 40 adet resim sergilendi.

Ekm

Okul İdaresi ve öğretmenleri olarak veli ziyaretlerine devam ediyoruz. Öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek velilerimizle öğrencilerimizin eğitim- öğretim başarılarının artırılması için istişarde bulunuyor, velilerimizin istek ve taleplerini dinleyip, değerlendiriyoruz.

Eyl

2/ A Sınıfı öğrenci velileri okulumuza gelerek çocuklarıyla birlikte kitap okudular. Kitap okuma etkinliği düzenli bir şekilde okul idaresi, öğretmenimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla devam edecektir.

Eyl

Okulumuzda 9 yıl boyunca görev yapan müdür yardımcısı Zafer KILIÇ'ı yeni görev yerinde ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Haz

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ÖZDEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TAŞTAN'ın da teşrif ettiği sene sonu şenliği yapıldı. Şenlikte dans gösterileri, kermes ve hediye çekilişlerinin yanı sıra müzik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan müzik dinletisi de yer aldı.

May

Öğrencilerimizle sinemaya gittikten sonra şehir müzelerini ve sınav puanıyla kazanılan liseleri gezdik. Öğrencilerimiz hem eğlendiler, hem de şehrin tarihi ve kültürel değerlerini öğrendiler. Ayrıca ortaokuldan sonra gidebilecekleri liseler hakkında bilgi aldılar.Gezi için araç ve şoför tahsis eden Turhal Belediyesi'ne teşekkür ederiz.